Ved å massere reflekssoner i foten blir det organ som samsvarer med reflekssonen påvirket. Påvirkningen er som regel nøytral, det vil si at organet får økt tilførsel av energiflyt. Dette vil gjøre at organet regulerer sin funksjon (homøostasefunksjon). Man påvirker likeledes skjelettstruktur, hormonsystem, blodforsyning, lymfesystem, nerveforsyning m.m.
Soneterapi stimulerer kroppens til å helbrede seg selv, og fungerer på både kroniske og akutte problemer. 

Kosmetisk akupunktur er et naturlig alternativ til skjønnhetsoperasjoner (rynker og linjer), giftinnsprøyting med f.eks. Botox/Dysport, sterke medisiner mot hudproblemer og tidlig aldringstegn. Kosmetisk akupunktur kan stimulere til bedre sirkulasjon og styrke bindevevet slik at huden får hjelp til å «rydde» litt ekstra opp, som igjen kan gi deg et oppløft og en fin glød i huden

Fotpleie 50 min

Fotpleie med fotbad, klipp og stell av negler og neglebånd. Fjerning av hard hud og evt vorter/liktorn.

Fotpleie pluss 90 min

850

En behandling for deg som vil ha litt ekstra pleie for føttene. Behandlingen starter med en deilig fotbad, etterfulgt av peeling av føttene. Klipp, stell og rens av negler og neglebånd. Fjerning av hard hud. Avsluttes med en deilig fot massasje.

Ørelysbehandling er en smertefri og ufarlig behandlingsform uten bivirkninger. Ørelysbehandling bør ikke skje ved akutt ørebetennelse eller hvis øret er drenert med et innoperert rør. Samtlige som har fylt 8 år kan behandles med ørelys. 

Utdrikkningslag Fra 60 min

Fra 600

Gi den kommende brud/brudgom en perfekt start på dagen. Ta kontakt for å sette sammen en passende behandling som passer din venninne/venn. 

650

En skreddersydd behandling for han. Fotpleie med fotbad, klipp og stell av negler og neglebånd, samt fjerning av hard hud. Avsluttes med en deilig fotmassasje. Den perfekte gave til han som har alt. 

Kos deg på Jessheim Ca 90 min

1050

Ta deg en velfortjent pause i hverdagen og skjem deg bort i våre rolige omgivelser. Nyt en avslappende behandling med fotbad, peeling, fjerning av hard hud og en deilig behandling med soneterapi. 

Snart Mamma Ca 90 min

900

En spesiell behandling for den blivende mor. Nyt en rolig stund med fotbad, peeling, klipp og stell av negler og neglebånd, fjerning av hard hud, avsluttes med en deilig fotmaske og fotmassasje.  

Fjerning av vorter/ liktorner

Fra 200

Plages du av vorter og eller liktorn kan vi hjelpe deg med å fjerne disse på tryggest måte. 

Fjerning av Laqish

200

Fjerning av laqish på en effektiv og skånsom måte. 

Lakk av negler med Laqish

200

Kan bestilles som et tilvalg på annen behandling eller alene. Velg blant 20 trendy farger med LCN sin egen seire til føttene. Dette er en lakk som holder lenge, og er en "soak off". LAQISH lysherdende neglelakk, spesielt utviklet for pedikyr! Påfør, herd, ferdig - og du er klar til å gå

Lakk av negler

150

Kan bestilles som et tilvalg til en annen behandling eller alene. Velg blant en rekke farger og sett til farge på føttene!

Fotmassasje Ca 30 min

400

Skjem deg bort med en deilig fot massasje. En god behandling for trette og ømme føtter. 

Pedikyr med Fransk

950

Fotpleie med fotbad, klipp og stell av negler og neglebånd. Fjerning av hard hud. Neglene blir lakkert i Fransk look.En klassisk og fin look som passer til hverdag og fest. 

Pedikyr 80 min

800

 Fotpleie med fotbad, stell av negler og neglebånd, fjerning av hard hud ink Laqish. 

Please reload

20©17 Min Klinikk - Registrert Soneterapeut Linda J Skogstrand

Medlem av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon

  • w-facebook
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now